A listavezető Érdi VSE együttesét fogadjuk vasárnap 16 órától a kaposvári Cseri úti sportcentrumban az NB III. Nyugati csoportjának 24. fordulóban. A érdiek, mivel az MLSZ első fokon kizárta a Tatabányát, újra a tabella élére kerültek, azonban ebben az évben már két mérkőzésen, az Ajka és a Győr ellen is vesztesen hagyták el a pályát. A korábbi ferencvárosi labdarúgó, Limperger Zsolt csapatára azonban nagyon is oda kell figyelni, hiszen senki sem várta őket az élbolyba, ők mégis remekül szerepelnek. Ősszel mi is megtapasztalhattuk, hogy nem könnyű legyőzni őket, hiszen egy parázs hangulatú meccsen kaptunk ki, melyet Nagy János kiállítása és Hadaró Valentin sérülése miatt kilenc emberrel fejeztünk be. Így nem csoda, hogy fűti a vágy a tabella harmadik helyén álló kaposvári labdarúgókat, hogy revánsot vegyenek.

– Felkészültünk az ellenfélből, kielemeztük a játékukat, begyakoroltuk, hogy mit szeretnénk játszani ellenük – fogalmazott Artner Tamás, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – A labdarúgók jó állapotban vannak, esélyesként léphetünk pályára. Az Érd ebben az osztályban egy jó, egységes csapatnak számít, látszik rajtuk, hogy évek óta együtt futballoznak, komolyan kell őket venni. Ezen a mérkőzésen nagy lépést tehetünk afelé, hogy megközelítsük őket.

A mieink az előző héten nem léptek pályára a Tatabánya ellen a fentebb említett ok miatt, így egy héttel több idő állt Nagy Krisztiánék rendelkezésére, hogy felkészüljenek az Érd ellen. A mérkőzés pikantériájához még az is hozzátesz, hogy a góllövőlista éllovasa, a 15 találatnál járó Hujber Tamás a Rákóczi, míg az egy góllal lemaradó Melczer Vilmos az Érd színeiben lép pályára vasárnap, így az ő párharcuknak is szemtanúi lehetnek a kilátogató nézők.