A Hévíz látogatott együttesünkhöz az NB III. Nyugati csoportjának 26. fordulójában. Akárcsak az elmúlt két bajnokin, ezúttal is hiába alakítottunk ki számtalan helyzetet, nem tudtunk három pontot szerezni.

 A hat mérkőzés óta nyeretlen vendégeken látszott, hogy egy pontért érkeztek Kaposvárra, s ezért minden meg is fognak tenni. A kaposváriak, akiknél kezdőként lépett pályára a 18 éves Szabó Alex, az első perctől irányították a mérkőzést, azonban továbbra is úgy tűnt el vannak átkozva a kapu előtt. Az első félórában csak kisebb, utána egyre nagyobb helyzetek maradtak ki, sem Mayer Milán, sem Nagy Krisztián, sem Ludánszki Bence nem tudta bevenni Jánosa kapuját. A 37. percben Pálfi Dávidot második sárgával kiállított a játékvezető, s ezt követően a vendégek minden erejükkel a védekezésre koncentráltak, így nem hozott gólt az első játékrész.
A második félidő két jó fejessel indult, de Szabó Alex és Kertész Tamás bólintása is Jánosában halt el. A folytatásban számos lehetősége puskáztunk el, ziccerben is hibáztak a játékosok, s a hajrára már egyre görcsösebbé vált a játékunk a nagy akarásnak köszönhetően. Hiába rohamoztunk, hiába lőttünk kapura, nem sikerült bevenni a már-már hősiesen védekező ellenfél kapuját. A Hévíz csapata, akárcsak ősszel, most is megfricskázott minket.

 Artner Tamás: Elgondolkodtató, hogy majdnem hatvan percig emberelőnyben játszottunk és egy gólt sem tudunk szerezni. Nagy különbség van a játékosok hétközi és a hétvégi produktuma között, ennél többet érdemelne a vezetőség és a szurkolók is.

Szabó Imre: Sokat tettünk azért, hogy egy ponttal távozzunk. A mi helyzetünkben minden egyes apró sikernek óriási jelentősége van, főleg úgy, ha egy élcsapat otthonában érjük el. A találkozó egészét nézve szervezetten játszottunk, bizonyos szituációkban szerencsénk is volt, de ezen a mérkőzésen sokat tettünk azért, hogy pontot szerezzünk.

Kaposvári Rákóczi FC–Hévíz SK 0–0
Kaposvár, Cseri út, 200 néző. V.: Jakab G. (Molnár M., Schweinghardt).
Kaposvári Rákóczi FC: Gőcze – Szabó A., Ludánszki, Lakatos G. (Kertész, a szünetben) – Nagy J., Nagy K., Szakály A., Ivancsics, Hadaró – Mayer, Kollega K (Godzsajev-Telmán, 69. p.). Vezetőedző: Artner Tamás.
Hévíz SK: Jánosa – Bolla, Szabó B., Buzási, Keresztes (Czibor, 83. p.) – Szi, Horváth M. (Szántó, 84. p.), Horváth P., Nedelkó – Polareczki (Fujsz, 73. p.), Pálfi. Vezetőedző: Szabó Imre.
Kiállítva: Pálfi (37. p.).
Sárga lap: Pálfi (25. p.), Buzási (59. p.), Fujsz (91. p.).