Újabb győzelemmel a háta mögött készülhet következő mérkőzésére az U19-es együttes, mely a SZEOL ellen kinyitotta a gólzsákot. A Waltner-csapat ezáltal pedig már 14 ponttal vezeti a bajnokságot, ugyanis a forduló előtt második DVTK botlott, helyére pedig a Békéscsaba jött fel a dobogó második fokára. Az U17 az UTE otthonában ért el bravúros győzelmet, az U16 viszont csak megszorongatni tudta a listavezető fővárosiakat. Az U14-nek továbbra sem megy, a csapat vezetőedzője Horváth Zoltán nyilatkozatában kiemelte a problémákat. Az együttes két vereséget szenvedett a mögöttünk álló héten, a Haladás mellett az UTE ellen is vereség lett a végeredmény. Az U15-ös gárda kétszer állt fel vesztett állásból, de a Haladás ponttal távozott Kaposvárról.

NB I. - U15
Kaposvári Rákóczi BFLA – Illés Akadémia-Haladás 2:2 (1:2)
Rákóczi: Tóth, Walter, Kocsis, Vadász (Szekeres 74.), Orsós, Locz (Szép 79.), Baksai, Fridrich (Kovács 58.), Fazekas, Balog, Vörös. Vezetőedző: Horváth Miklós.
Gólszerzők: Vadász, Balog.

NB I. - U14
Kaposvári Rákóczi BFLA – Illés Akadémia-Haladás 1:4 (0:1)
Rákóczi: Zarka, Mérei, Schuller, Csatos, Fehérvári, Fenyvesi, Miklós, Ferencz (Kovács 47.), Ádám (Péterfi 70.), Szederkényi, Gyenes. Vezetőedző: Horváth Zoltán.
Gólszerző: Schuller.
Hétközi pótolt meccs: Kaposvári Rákóczi BFLA – UTE 1:7

NB II. - U19
Kaposvári Rákóczi BFLA – SZEOL SC 8:2 (4:0)
Rákóczi: Bonnyai (Koncz 46.), Tranyek, Párkányi, Bíró, Vers, Balogh, Kovács (Nagy 51.), Herzsenyák, Vajda, Varga (Schvarcz 80.), Kulcsár. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerzők: Herzsenyák 4, Tranyek, Bíró. Vajda, Nagy.

NB II. - U17
UTE – Kaposvári Rákóczi BFLA 0:2 (0:1)
Rákóczi: Andrejev, Kalina (Pintér 88.), Tarcsa, Borbély, Bradics, Szántó, Iványi Be. (Bizderi 63.), Tamás (Horváth 63.), Zentai, Guzorán, Kálin. Vezetőedző: Richter Sándor.
Gólszerzők: Bradics, Szántó.

NB II. - U16
UTE – Kaposvári Rákóczi BFLA 2:0 (1:0)
Rákóczi: Boda, Deák (Kovács 71.), Albrecht, Simon, Palkovics, Bekő, Török, Horváth (Szente 80.), Baki, Nagy (Holoda 71.), Székely. Vezetőedző: Miovecz Zoltán.