Pénteken 15 órától játssza újabb bajnoki mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as futballcsapata. Artner Tamás legénysége a Budapest Honvéd II. ellen lép pályára a csepeli stadionban, és három nyeretlen találkozó után most már valóban ráférne a sikerélmény.

26 forduló után a somogyi zöld-fehérek 43 pontjukkal a negyedik, a fővárosiak pedig 41 ponttal a hetedik helyen állnak a tabellán. A két csapat őszi, kaposvári mérkőzését Hujber Tamás és Pintér András találatával 2–1-re nyerte a Rákóczi, idegenben viszont már nehezebb feladat vár a fiúkra. A Honvéd II. ugyanis november 20-a óta minden hazai meccsét győzelemmel zárta. A kaposváriak a veszprémi vereség után hazai pályán döntetlent játszottak a Hévízzel, így most már nyerni szeretnének.
– Rengeteg helyzetet kihagytunk az utóbbi időben, ezen kell változtatnunk elsősorban – mondta Artner Tamás vezetőedző. – A kapu előtti koncentrációval nem voltunk elégedettek, és az elmúlt időszak eredményei után próbáltunk önbizalmat is adni a játékosoknak. Pénteken egy jó csapattal játszunk majd, jó meccsre számítunk, és győzni akarunk!
Ludánszki Bence, Lakatos Gergő és Havas Attila is hiányzik majd sérülése miatt, így három belső védőnk sem léphet majd pályára a péntek délutáni találkozón, melyet a Twitter csatornánkon percről-percre közvetítünk. 

előzetes Rákóczi FC Budapest  Honvéd NB III. hajrákóczi foci Nyugaticsoport győzni akarunk kell a három pont magyarfoci labdarúgás football Kaposvár

#hajrákóczi